Oei, heb ik het even ernstig laten afweten dit jaar. Tot nu toe dan. Geen dagelijkse update van mijn blog. Geen wekelijkse ook Knipogende emoticon. Het blijft op een of andere manier moeilijk om dat bloggebeuren bij te houden aangezien er ook al zoveel andere media zijn. Twitter, Facebook, Instagram en dan ook nog de blog. Gelukkig volgen de meeste mensen die hier lezen (zijn er nog mensen die hier lezen eigenlijk?) mij ook op (een van die) media. En dus zullen de meesten van jullie weten dat ondanks dat het het hier stil was het in mijn leven zeker niet stil is.

Er is genoeg om te melden maar op een of andere manier kon ik me de laatste maanden niet toe zetten dat ook hier te delen. Maar dat vind ik wel jammer. En daarom pak ik het weer op. Het is niet te doen om alle openstaande dagen nu nog op te vullen en dat ga ik dus ook niet doen. Al zou de ADD-er in mij er goed voor zijn.

Belangrijkste is dat ik vanaf nu weer ga bloggen. Liefst dagelijks maar daar pin ik me niet meer op vast. Maar wel minimaal één keer per week. Ik vind mijn blog namelijk nog steeds waardevol. Als naslagwerk voor mezelf en voor de kinderen later.

Voor nu ga ik in ieder geval een paar belangrijke leuke dingen alsnog aanvullen. Dat wordt dus “back daten” en als je geïnteresseerd bent misschien even teruglezen. In ieder geval ga ik de vakantie in Turkije samen met Esther er nog even opzetten en vast ook nog wel wat andere leuke dingetjes. Maar het belangrijkste is dat ik vanaf nu dus ook weer nieuwe dingetjes ga toevoegen.

Gewoon, omdat ik daar (weer) zin in heb. En jullie mogen mee lezen als jullie daar nog zin in hebben Glimlach.

2015-05-08 19.27.57

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>