Lenthe is het nieuwe jaar niet helemaal goed begonnen. Ze is erg moe en niet helemaal lekker. Al een paar dagen wordt er koorts gemeten en slapen doet ze bij voorkeur niet in haar eigen bed maar tussen papa en mama in in het grote bed.

En vandaag werd de lamlendigheid ook nog eens zichtbaar op haar gezicht. In navolging van opa de Ligt, papa, Sterre en Finn-Lucas blijkt ook Lenthe een koortslip te krijgen nadat ze ziek is geweest. En dan, helaas voor haar, ook nog eens in een zeer ernstige variant.

Er zijn meer blaasjes dan er lippen zijn en dus zijn haar lippen nu minimaal twee keer zo dik als ze normaal zijn Bedroefde emoticon.

Gelukkig (?) komt de koortslip meestal opzetten na de ergste ziektesymptomen en dus voelde Lenthe zich, los van de staat van haar lippen, alweer ietsje beter vandaag. Alleen nog van die ellendige pijnlijke lippen afkomen (flink smeren met zalf) en ze is weer helemaal het meisje.

Ondertussen is het lastig zat die koortslip. Want als je die insmeert is het natuurlijk beter om niet te duimen en laat duimen nou net hetgene zijn wat ze graag doet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. LisaX says:

    I must say you have very interesting articles here.
    Your content should go viral. You need initial boost only.
    How to get massive traffic? Search for: Murgrabia’s
    tools go viral

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>