Vandaag vierden we Famke’s “grote mensen feestje”. Dus ging ik om half elf de kinderen ophalen bij hun moeder. Sterre wilde deze keer niet mee en dus reed ik met Finn-Lucas en Lenthe weer terug naar Breda. Daar haalden we nog even wat spullen op thuis en daarna reden we door naar het huis van Esther.

Als eerste, na Esther natuurlijk, kon ik daar mijn cadeau aan Famke overhandigen. Daarna was het wachten op de rest van de visite en “het taartmoment”. Als eerste was Sanne in da house. En niet lang daarna druppelde de rest van de visite één voor één binnen.

Het was erg gezellig en zoals ik dan meestal placht te zeggen: gelukkig hebben we de foto’s nog:

DSCN0103DSCN0104DSCN0109DSCN0110DSCN0111DSCN0113DSCN0117DSCN0118

DSCN0116

Om zes uur was voor ons het feest weer voorbij. Ik reed ik met de kinderen weer naar Rijen om ze af te leveren bij hun moeder. Daar waren we om half zeven en daarna reed ik weer terug naar huis. Daar pakte ik de fiets om naar het Rat Verlegh Stadion te fietsen voor de wedstrijd van NAC tegen AZ.

Verslag daarvan volgt morgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>